Deo Gloria Kids

Deo Gloria Kids este o lucrare esențială a Bisericii Deo Gloria Sibiu prin care venim în ajutorul părinților pentru ca aceștia să își împlinească responsabilitatea de creștere a copiilor lor în învățătura și disciplina Domnului. 

În fiecare duminică dimineața, în timpul închinării publice, copiii de la 0 la 10 ani sunt așteptați să participe împreună cu alți copii, la una dintre cele trei clase (0-2 ani, 3-6 ani, 7-10 ani) la un timp dedicat lor prin care urmărim să-i ajutăm să îl cunoască pe Cristos mai mult, să crească în Cristos și să îl slujească pe Cristos, dorindu-ne să devină ucenici ai lui Cristos. 

Lucrarea cu copii este o oportunitate extraordinară pentru noi în care vrem să-i învățăm pe copii narațiunea de ansamblu a Scripturii care culminează cu Evanghelia și cu Isus Cristos într-un mod care să-i cheme la încredere în Isus ca Mântuitor și Comoară supremă a inimii lor. Materialele folosite sunt fundamentate biblic și cere implicarea părinților acasă pentru continuarea procesului de ucenicie. 

„Ascultă, Israel! Domnul , Dumnezeul nostru, este singurul Domn . Să‑L iubești pe Domnul , Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu toată puterea ta. Iar cuvintele acestea, pe care ți le poruncesc astăzi, să le păstrezi în inima ta. Să le întipărești în mintea copiilor tăi și să vorbești despre ele când vei fi acasă sau în călătorie, când te vei culca sau când te vei trezi.” Deuteronom 6:4-7

Dacă ești membru al Bisericii Deo Gloria și dorești să te implici în lucrarea cu copii, te rugăm să iei legătura cu liderul lucrării Deo Gloria Kids.